Inovacije iz Geberita U 2021. predstavljamo:

Nove mogućnosti Za cijelu kupaonicu

Kombinacijom stručnosti u polju sanitarne tehnike, dizajna i inovativnih funkcija, otvaramo nove mogućnosti za projektiranje, dizajn i uređenje kupaonica. Pogledajte dodatne funkcije i mogućnosti iz Geberita, ispred i iza zida.

Higijena pitke vode Integrirano higijensko ispiranje

Integrirano higijensko ispiranje

Higijensko ispiranje integrirano je u ugradbeni vodokotlić. Odvodnja se provodi kroz WC školjku, bez dodatnog priključka na odvod. Integrirano higijensko ispiranje savršeno je za sva mjesta ugradnje na kojima je predviđena ugradnja WC školjke, a vidljiv revizijski otvor nije poželjan. Svi su dijelovi lako pristupačni s pomoću revizijskog otvora vodokotlića. Zaštitna ploča s tvornički integriranom zaštitom od vlage zadržava kondenziranu vodu u vodokotliću.

Savršen sklad Geberit ONE zidne armature

Geberit ONE armatura, kvadratični dizajn
Geberit ONE armatura, okrugli dizajn

2021. godine Geberit u svoj asortiman dodaje četiri nove zidne armature. Dizajnirane su kako bi osigurali ergonomsku uporabu i najbolje moguće ispiranje ne samo umivaonika Geberit ONE, već i brojnih drugih modela umivaonika tvrtke Geberit i drugih dobavljača.

Otkrijte Geberit ONE zidne armature

Funkcionalan dizajn za bolju kvalitetu života Geberit ONE

Geberit ONE kupaonica

Više čistoće, više mjesta, više fleksibilnosti: Kombinacija sanitarno-tehničkog znanja i dizajnerskih kompetencija ono su što koncept kupaonica Geberit ONE čini nenadmašnim rješenjem z a čitavu kupaonicu. Integracija mnogih komponenata i funkcionalnih elemenata omogućuje više prostora i dopušta da se Geberit ONE pokaže u punom sjaju s vojih mnogih vidljivih i skrivenih prednosti.