Inovacije iz Geberita U 2022. predstavljamo:

Nove mogućnosti Za cijelu kupaonicu

Kombinacijom stručnosti u polju sanitarne tehnike, dizajna i inovativnih funkcija, otvaramo nove mogućnosti za projektiranje, dizajn i uređenje kupaonica. Pogledajte dodatne funkcije i mogućnosti iz Geberita, ispred i iza zida.

Geberit ONE Proširenje Geberit ONE asortimana

Veći izbor umivaonika

Prošireni Geberit ONE asortiman sada nudi više kombinacija dizajna nego ikad. To je zato što su u postojeći asortiman proizvoda koji štede prostor s manjom projekcijom od 40 cm, sada dodani proizvodi za standardnu ​​ugradnju s projekcijom od 48 cm. Geberit ONE asortiman također ima čitav niz vidljivih i skrivenih prednosti koje osiguravaju veću čistoću, više prostora i veću fleksibilnost u kupaonici.

S dimenzijama u rasponu od 50 x 40 cm do 105 x 48 cm, novi Geberit ONE umivaonici nude savršeno rješenje za ogroman raspon dizajnerskih zahtjeva u kupaonicama. Na raspolaganju su tri elegantna dizajna: standardni model, umivaonik s tankim rubom i nadrgardni umivaonik – svi su dostupni s vodoravnim ili okomitim odvodom.

Otkrijte Geberit ONE kupaonska linija

Geberit ONE element s ogledalom s funkcijom ComfortLight Vaša omiljena rasvjeta – zajamčeno

Geberit ONE element s ogledalom - radno svjetlo
Geberit ONE element s ogledalom - svjetlost svijeća

Novi Geberit ONE element s ogledalom dostupan je u pet različitih veličina integriranih u zid ili kao nadgradna varijanta, u eloksiranom aluminiju ili bijeloj boji. Inovativni vrhunac novog Geberit ONE elementa s ogledalom je integrirani koncept rasvjete, koji je proizvod opsežne stručnosti i razvoja. ComfortLight je dizajniran s različitim izvorima svjetlosti kako bi ne samo pružio autentičnu zrcalnu sliku bez sjena, već čak i osvijetlio cijelu kupaonicu. Štoviše, dizajn automatske kontrole svjetla s kontinuiranim prigušivanjem je intuitivan i vrlo jednostavan za rukovanje: svjetlo je automatski hladnije kada je svjetlost prostorije jače, a toplije kada je slabja. Kombinacija temperature i intenziteta svjetlosti na ovaj način upravo je ono što Geberit ComfortLight čini jedinstvenim. Koncept rasvjete također karakteriziraju četiri različita ugođaja osvjetljenja: orijentacijsko svjetlo za noćno vrijeme, svjetlo svijeća za opuštanje, standardno svjetlo za svakodnevnu upotrebu i radno svjetlo kada želite biti sigurni da možete vidjeti svaki detalj u obrazu.

Više informacija o Geberit ONE elementima s ogledalom

Geberit iCon Nove mogućnosti

Neograničena raznolikost prostora i mogućnosti dizajna

U 2022. Geberit iCon dobiva nove dodatke u svoju liniju proizvoda. Glavni je cilj ponuditi više prostora za odlaganje i fleksibilnost dizajna. S asortimanom koji uključuje 17 novih umivaonika i elemenata kupaonskog namještaja s fokusom na modularnost, kupci će moći uživati ​​u još većoj slobodi kada je u pitanju stvaranje vlastitih, individualnih koncepata koji odgovaraju svakoj veličini kupaonice ili osobnim željama.

Zadržan je originalni izgled i dojam Geberit iCon kupaonske linije. Standardni umivaonik s visokim rubom sada je nadopunjen s dvije vrste umivaonika s tankim rubom koji stvara suvremen, aerodinamičan izgled. Daljnji naglasci uključuju revidirani i prošireni asortiman kupaonskog namještaja s fokusom na nove kombinacije boja, novi koncept ladica koji nudi još više prostora za odlaganje i organizaciju te novu WC školjku s optimiziranom tehnologijom Rimfree za još bolje ispiranje.

Bambini armature Suptilne boje

Bambini armatura – ručno aktiviranje
Bambini armatura – elektronsko aktiviranje

Sadašnje Bambini armature za umivaonik prvenstveno dolaze u jakim bojama. Imajući na umu da bi armature trebale biti dizajnirane tako da odgovaraju različitim interijerima, verzije neutralnih boja bit će dostupne od 2022. Ove armature imaju kromirano kućište i sivi poklopac kako bi se uskladile s popularnim suvremenim shemama boja interijera i neprimjetno se uklopile u sanitarne prostore prilagođene djeci. Novi modeli dostupni su kao armature s ručnim ili elektronskim aktiviranjem s baterijskim ili mrežnim napajanjem.

Otkrijte Geberit Bambini kupaonsku liniju